Vraag nu gratis offertes aan!

   
Type aanvraag*
Naam: *
Titel:
Email adres: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht: *
Gratis bespaartips:

Timmerman vergelijken

Vergelijk offertes van verschillende timmermannen bij u in de buurt!

Meer over timmermannen


Alles wat met hout te maken heeft is in principe een klus voor de timmerman. Of het nu gaat om het plaatsen van houtenconstructie, het plaatsen van een dakraam of montage van meubels.

Een timmerman is vrij breed inzetbaar voor zowel klussen in het huis als rondom het huis (tuinhuisjes, schuttingen) kan een timmerman uitkomst beiden.

Tegenwoordig zou men denken dat het beroep van timmerman een uitstervend vak is nu er steeds meer machinaal geproduceerd wordt. Echter is dit niet het geval. Hoewel de productie van houtwerk (meubelen) groter wordt, stijgt ook de vraag naar periodiek onderhoud en reparatie aan houtwerk. Dit is ook werk voor de timmerman.

Daarnaast is de timmerman zich steeds meer gaan ontwikkelen tot een all-round klusser, met natuurlijk zijn of haar specialisme in het houtwerk. Een timmerman is dan ook prima inzetbaar voor kluswerkzaamheden die enige relevatie met hout hebben. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van isolatie.

Onderstaand een overzicht van werkzaamheden waarvoor de timmerman inzetbaar is:

  • Meubel creatie, montage en restauratie
  • Vloerdelen hout (ook laminaat/parket) leggen
  • Isolatie (vloer, wand, dak)
  • Trappen plaatsen
  • Kozijnen (ook kunststof)
  • Hang- en sluitwerk
  • Deuren
  • Dakramen/dakkapellen
  • Plafond verlagen

Naast dat de timmerman veelal nieuw houtwerk en timmerwerk oplevert, is de timmerman ook de aangewezen personen voor onderhoud en renovatie van houten onderdelen in of rondom uw huis of pand. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud van de meubelen, trap, het tuinhuisje of de schutting.

De timmerman is uw specialist voor reparatie aan deuren, keuken, meubilair en houten vloeren.

Tip! Wanneer u besluit een timmerman in de arm te nemen. Vraag dan ook naar de referenties. Zo krijgt u een beeld van de ervaring van de timmerman en of zijn werk aansluit bij uw wensen.

Dus of u nu een tuinhuis wilt laten bouwen, of slechts de grenen eethoek wilt laten restaureren? Een timmerman is hiervoor de aangewezen persoon. Wacht dan ook niet langer en vraag geheel gratis offertes aan bij timmermannen uit uw regio.